VN-Engineering, jouw aanspreekpunt voor alle duurzame oplossingen

Een energiezuinig huis dankzij het verduurzamingsproject

Meer dan 100 projecten opgeleverd het afgelopen jaar!

Door mijn gegevens in te vullen, ga ik akkoord gecontacteerd te worden

Verduurzaming van a tot z

Ons doel is om elke woning zo duurzaam mogelijk te maken. Met ons verduurzamingsproject helpen we huishoudens groener worden, door de plaatsing van zonnepanelen, het aanbrengen van isolatie tot het installeren van een warmtepomp of een ander energiebesparend product. Wij helpen je graag met het realiseren van een energiezuinig huis.

Wat is het verduurzamingsproject?

Wij geven je advies over wat jouw beste volgende stap is om je huis te verduurzamen, in welke fase van het project je ook zit. Elk huis, elk huishouden en elke situatie is anders. Wat je nodig hebt is een maatwerktraject, toegespitst op jouw situatie.

Of je nu je eerste stappen in verduurzaming van je huis zet of je al naar geavanceerdere duurzame oplossingen als aardwarmte en laadpalen kijkt, wij zijn het vaste aanspreekpunt voor je. Door alle verduurzamingswerkzaamheden bij één partij te plaatsen, krijg je werk op maat. Zo weten we in welke staat het huis is en welke bestaande en toekomstige energiebronnen goed kunnen samenwerken.

Welke stappen worden er genomen?

VN-Engineering biedt ondersteuning van begin tot eind. We doen een schouwing van je woning en bekijken je energiesystemen. Hierbij maken we een inventarisatie van je huidige energiebronnen, jouw energievraag en kijken we naar eventuele verbeteringen.

Vervolgens komen we met een passend en eerlijk advies over wat jouw volgende duurzame stap is. Dit krijg je van ons in de vorm van een adviesrapport.

In dit rapport brengen we het energieverlies van jouw woning in kaart. Zo weten we waar de woning de meeste warmte verliest, waar je het beste isolatie kunt aanbrengen en welke duurzame producten voor je lonen. Dit doen wij in samenwerking met een extern, gespecialiseerd bureau.

Aan welke duurzame oplossingen moet je denken?

Wanneer je overtuigd bent van de volgende stap, gaan we over op plaatsing van het product of systeem. Dit kan van alles zijn. Het maakt niet uit hoe ver je met de verduurzaming van je huis bent. Wij plaatsen zonnepanelen, maar helpen je ook met het infrezen van vloerverwarming, de installatie van laadpalen, thuisbatterijen, airco’s en inductiekookplaten en de aanbreng van isolatie.

Bij de aanbreng van isolatie moet je onder andere denken aan vloer-, spouw-, gevel- en dak-isolatie en dubbel- of trippelglas.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid is een van onze belangrijkste focuspunten. We zijn erg trots op de beoordelingen die onze klanten ons geven en we delen deze graag met jou! Laat gerust ook een review achter als je van onze diensten gebruikt hebt gemaakt. We zijn erg benieuwd naar jouw mening!