VN-Engineering

VN-Engineering helpt Noord-Nederland verduurzamen. Met onze expertise ondersteunen we jou bij het realiseren van energiezuinige en duurzame woningen. Dit doen we door het plaatsen van zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en meer duurzame producten.

Oprichters

VN-Engineering is opgericht door Pier Noordmans en Niels Veentjer. Vrienden met dezelfde passie voor verduurzaming en alles met een stekker. Op deze pagina leer je ze beter kennen.

Pier Noordmans

Pier is altijd gefascineerd geweest door technologie en de praktische toepassing daarvan. Van het samenwerken met mijn vader aan klusprojecten tot het verkennen van mechanica. Hij heeft een passie voor de energiebranche en haalt voldoening uit het delen van kennis en ervaringen met anderen.

Niels Veentjer

Niels heeft een achtergrond in elektrotechniek en brengt vijf jaar werkervaring in nutsvoorzieningen met zich mee. Tijdens zijn stage kwam hij in aanraking met zonnepanelen en verduurzaming, en dat interesseerde hem zo, dat hij zich daar vandaag de dag nog steeds met veel plezier mee bemoeit.

Geschiedenis

Nadat ze een aantal jaren afzonderlijk actief zijn geweest in de energiebranche, besluiten jeugdvrienden Pier Noordmans en Niels Veentjer om VN-Engineering op te richten. Beide heren hebben een achtergrond in elektra en verduurzaming en zijn in hun studententijd blijven sleutelen aan hun technische kennis.

In 2020 besluit Niels om Pier mee te vragen voor een project van zes zonnepanelen in Marum. Het klikte dusdanig dat ze niet veel later besloten om samen meer projecten op te pakken. Eerst een dag in de week, maar dat werden er al snel meer. In 2022 werd de knoop doorgehakt om fulltime met VN-Engineering aan de slag te gaan.

Klik hier voor een uitgebreid verhaal over het ontstaan van VN-Engineering.

Waar staan we voor?

Verduurzaming loont voor alles en iedereen, zowel voor mens als natuur. Bewustwording en kennisoverdracht spelen een essentiële rol bij het verduurzamen van onze planeet.

Wij vinden het belangrijk om consumenten van goed advies te voorzien en nieuwe talenten op te leiden. Wij kiezen onze producten zorgvuldig uit en gaan altijd voor het beste resultaat.

Waar willen we naartoe?

Wij weten dat het mogelijk is om huishoudens voor tot wel 80 procent zelfvoorzienend te maken. VN-Engineering streeft ernaar om jou minder afhankelijk te maken van energieleveranciers.

Ons doel is om uiteindelijk verduurzaamde, zelfvoorzienende woningen te bouwen die het grootste gedeelte van de energie zelf opwekken.

Wat zeggen onze klanten?

Klanttevredenheid is een van onze belangrijkste focuspunten. We zijn erg trots op de beoordelingen die onze klanten ons geven en we delen deze graag met jou! Laat gerust ook een review achter als je van onze diensten gebruikt hebt gemaakt. We zijn erg benieuwd naar jouw mening!